Separointilaitteet ja separaattorien komponentit

Rekitec toimii yhteystyössä separaattoreita jo 13 vuotta valmistaneen EYS:n kanssa. EYS-separaattorit on kehitetty Suomen kylmiin olosuhteisiin. Siksi EYS-separaattorit ovat markkinajohtajia myös Pohjois-Amerikassa sekä Kanadan kylmissä olosuhteissa.


Ruuviseparaattorit – ratkaisu lietteen käsittelyyn

Ruuviseparaattorilla erotetaan kuiva-aines ja neste toisistaan. Näin harmista saadaan tuottava hyödyke. Toimitamme kaikki separointijärjestelmät asiakaskohtaisesti räätälöitynä. Lisätietoja:

» Separaattorimallit (PDF) | » Katso separointivideo | » Separoinnin tuomat säästöt


Lietepumppu GP55

Taloudellisin ratkaisu lietteen pumppaamiselle syvistä kaivoista. Akseli on 1050 vaihteisto terästä ja runko kestävää valurautaa. Siipipyörässä on optimoitu pumppausteho ja pitkä kestoikä. Turvajärjestelmä estää vuodot tai ylikuumenemisen.

Sähkökeskus

Rekitec toimittaa sähkökeskukset räätälöityinä asiakkaan toiveiden mukaan. Kuvassa oleva keskus ohjaa kahta separaattoria, hydraulikoneikkoa, pumppua, kuljetinta sekä valaistusta.


Toimitamme, asennamme ja huollamme separointijärjestelmät kokonaisvaltaisesti markkinajohtajan ammattitaidolla. Saat kauttamme erilaiset telineet (kärrymallit, siilot ja mobiilimallit), letkutukset ja liittimet sekä letkutuksen suunnittelun kaavioineen, erilaiset kuljettimet sekä kokonaisvaltaiset separointikartoitukset.